Love at first sight

Târgul „Vară cu Handmade la Golia”/ 12 -14 iulie

09.07.2013 19:07

Asociaţia „Centrul de Promovare Turistică” Iaşi, cu sprijinul Primariei Municipiului Iași, organizează a III-a ediție a Târgului handmade , intitulat “Vară cu handmade la Golia”. Scopul acestui eveniment ce devine unul cu tradiție este acela de a promova artiștii ieșeni de profil și lucrările executate de ei, dorind astfel să împărtășească tuturor ieșenilor și nu numai, creativitatea, originalitatea, inspirația și îndemânarea acestora pentru ca astfel să devină mai cunoscuți și mai apreciați.

Târgul handmade ” Vară cu handmade la Golia ” va reuni un număr de peste 15 participanți, și se va desfășura în perioada 12 -14 iulie 2013, în intervalul orar 10.00-17.00, în parcarea din fața Mănăstirii Golia (zona rond tramvai Târgu Cucu).

Ce găsești la târg?

Obiectele expuse spre vânzare vor fi broșe, papioane, brățări, cercei, bijuterii placate cu argint , cu pietre semiprețioase, cristale Swarovski, înșirate cu diferite tehnici: peyote, os de hering, cercei și broșe din fimo, semne de carte croșetate, coliere, inele, jurnale, suporturi de pahare, brățări și papioane din piele impletită, broșe din sticla fuzionată, origami, obiecte decorate în tehnica decoupage.

Artiștii participanți la târg vă vor ajuta să alegeți cadoul potrivit pentru cei dragi. Evenimentul face parte din seria de acțiuni de promovare a Iașului, a oamenilor săi deosebiți, care aduc un plus de frumusețe și notorietate orașului nostru drag.

 

Căutare site

Contact