Love at first sight

 

Cum comand

Daca ati gasit pe site ceva ce va place , pentru voi sau pentru a fi oferit cadou, puteti comanda folosind cosul de cumparaturi sau trimiteti-mi un e-mail la zona.handmade@yahoo.com sau prin formularul de la pagina "Contact" cu ce doriti sa comandati (codul produselor) si datele la care vreti sa fie livrata comanda (nume, prenume, oras, adresa cu strada, numar, bloc, scara, apartament, cod postal si nr. de telefon, mail).

La rubrica Adăugaţi comentarii adiţionale la comanda dumneavoastră aici treceti codul produsului (ex AD185.1.) si culorile acestuia.

In cazul in care va place un anumit produs dar nu este cu culorile preferate ale dumneavoastra, am rugamintea de a-mi transmite un email la zona.handmade@yahoo.com cu culorile pe care le doriti.

Livrarile se fac prin Posta Romana in toate orasele din tara. Pentru orasele: Iasi, Roman si Piatra Neamt, la cerere comanda se va face personal.

Taxele de livrare folosite de posta nu sunt incluse in pretul produsului, acestea fiind de 7-8 lei. La o comanda mai mare de 80 de lei taxele postale vor fi suportate de catre mine.
Pentru transportul prin curier plata se face in avans iar taxele de livrare sunt de 15 lei.
 

Căutare site

Contact