Love at first sight

Despre Noi

Când îţi doreşti ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru visul tău

Parca ne vine mai usor sa asociem cuvantul “handmade” cu lucruri pentru femei, cercei, inele, lanturi si tot felul de posete, haine in trend.

O afacere handmade poate incepe din prea mult talent si lipsa de bani. Dorinta de a economisi te obliga practic sa inventezi si sa creezi “solutii” pentru a fi in pas cu moda. Trendul handmade este mai puternic decat oricand. Fie ca va doriti un obiect realizat exact pe gustul dumneavoastra, fie ca vreti sa-i bucurati pe ceilalti, conceptul handmade inseamna o activitate placuta, relaxanta si linistitoare, un “loc” in care va puteti retrage, exprima in voie si puteti castiga bani.

Fiecare dintre noi are o latura artistica mai mult sau mai putin valorificata. Unii dintre noi isi dezvolta acest simt artistic depasind granita hobby-ului si intrand in lumea afacerilor.

Primii pasi in demararea unei astfel de afaceri nu sunt intotdeauna usori, astfel ca oricat de bine ati gestiona propria „creativitate” aceasta trebuie sa se intrepatrunda cu  spiritul managerial.

Sper ca v-am convins de frumusetea lumii creative a bijuteriilor handmade

Căutare site

Contact